Skillingaryd Städ

Click "Enter" to submit the form.

Byggstädning

Du som har renoverat förut vet hur byggdamm funkar. Det sprider sig överallt, letar in sig i springor och kommer fram som en oinbjuden gäst. Slipp det eviga byggdammet och anlita ett proffs på byggstädning istället.

Byggstädning efter renovering

Efter en ombyggnation eller renovering behövs en grundlig städning för att få bort allt byggdamm. Byggdamm lägger sig ofta i hela bostaden och kryper in i springor och vrår. Vi erbjuder en omfattande byggstädning där även fönsterputsning ingår. Vi utför byggstädningar hos privatpersoner och företag i Vaggeryds kommun, Värnamo, Jönköping även Gnosjö, Gislaved och Smålandsstenar. En byggstädning efter renovering gör vi helst över två arbetsdagar. Den första dagen gör vi en genomgående städning av hela bostaden så att den blir skinande ren. När det är mycket byggdamm är det oftast ofrånkomligt att det samlas damm i luften och under golvlister under natten som lägger sig som en hinna över ytorna. Vi kommer därför tillbaka dagen efter för att torka av alla ytor ytterligare en gång. För att du ska känna dig helt nöjd med städningen har vi en kvalitetsgaranti som innebär att vi alltid kommer tillbaka om det är något i städningen som du inte är nöjd med.

Byggstädning för nyproduktion

Vi städar även nybyggda villor, flerbostadshus och fastigheter. Städning efter nyproduktion kan du boka både som företag eller som privatperson. Vi har erfarenhet av både mindre och större projekt och kan även erbjuda extra tjänster såsom grovstädning under byggets gång, bortforsling av byggskräp och uthyrning av entrémattor till byggföretag. För städning av nyproduktion offereras pris beroende på projektets omfattning så hör av er till oss och berätta mer om ert bygge!

Du får ett fast pris redan vid bokning. Hör av dig via mail eller telefon om det gäller en mer omfattande renovering där mer än en vanlig byggstädning kan behövas så hjälper vi dig!